Gulyás János és Társa Kft.

Elindult a Gulyáshús Blog

Hurrá, remek hírünk van!
Mától elérhetőek blogbejegyzéseink, amelyek hasznos tartalmakkal, izgalmas receptötletekkel, konyhai praktikák széles skálájával segítenek abban, hogy a konyhában töltött idő kifizetődő legyen!

Rendszeresen megújuló cikkeink, tartalmaink segítséget nyújthatnak abban, hogy ízletes ételek kerülhessenek asztalára akár egy családi rendezvény, vagy baráti összejövetel alkalmával, amelyhez a minőséget a GulyásHús.hu biztosítja. A legkiválóbb hazai sertés-, csirke-és marhahús alapanyagok, valamint házias szalonna és füstölt termékek között kedvére válogathat a GulyásHús.hu oldalon!

Kerülje el a tömeget és a sorbanállást, vásároljon online, kényelmesen a GulyásHús.hu oldalon található termékekből, hogy mihamarabb élvezhesse a házias ízeket!
Amennyiben elsők között szeretne értesülni cikkeinkről és megismerni új recepteket, ízvilágokat, ne habozzon; iratkozzon fel hírlevelünkre, még ma!

certop ISO22000

Vásárlói vélemények

Nézzen bele cikkeinkbe

Gulyáshús Magazin

A felgyői vágóhíd magazinjában elsősorban receptötletekről és konyhai praktikákról írunk érdekes és hasznos cikkeket, amivel könnyebbé tesszük a konyhai készülődést.

Gulyáshús blog