PÁLYÁZATOK és PROJEKTEK

„GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” 

GINOP-8.3.5-18/B pályázat

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A Projekt címe:
„GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram”

A Projekt azonosító száma:
H-EKTG2/109674/2023/320591/001

A Projekt összköltség:
149 000 000 Ft (visszatérítendő támogatás)

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja:
2023.12.01. 

Főtevékenységünk 1011'08 Húsfeldolgozás, -tartósítás, ami magába foglalja a vágóhídon történő sertésvágás és húsfeldolgozást: hentesáru előkészítése, húsipari termékek gyártása, forgalmazása. Az elmúlt években 10.500 db sertést vágtunk le és dolgoztunk fel, mert ekkora mennyiségű kvótával rendelkeztünk. Jelenleg 17 féle különböző füstölt kolbászt, sonkát, csülköt, tarját, májast, szalámit és pecsenyekészítményeket, valamint 8 féle szalonnát állítunk elő és juttatunk el megrendelőinkhez. A Felgyő külterületén található vágóhíd naponta 100 sertés feldolgozását végzi átlagosan, azonban a piaci igényekre reagálva kvótamennyiségünket 125 db/napra módosítottuk. Termelésünket kb 40 %-ban a bontott, szeletelt, kockázott, darált nyershúsok teszik ki, a 60 %-ot a feldolgozott termékek adják. A vákuumos töltőgépek alkalmasak kis és nagyobb – 2-4 kg – súlyú húskészítmények előállítására. A programozható, modern meleg-, és hidegfüstölők, főzőszekrények és klímaberendezések lehetővé teszik az azonos minőségi szintű végtermékek előállítását úgy a téli, mint a nyári időszakban is. Így piacainkat folyamatosan képesek vagyunk jó minőségű késztermékekkel ellátni. A felvágottakat, sonkákat modern szeletelő és vákuum, valamint védőgázos csomagoló soron készítjük kereskedelmi partnereink számára. 

Komoly feladatot jelent a piac kiszolgálása, a vevőkör megelégedettségének folyamatos felmérése mellett, annak megtartása, termékskála bővítése, állandó fejlesztés, gépesítés. Kiemelten figyelünk arra, hogy a régi receptúrák alapján előállított magyar ízeket, a hagyományos magyar folklór termékeket portfóliónkban benntartsuk. (www.felgyoivagohid.hu, www.gulyashus.hu ).

A pályázati forrásból árukészletünket, igénybe vett szolgáltatást, valamint munkabért kívánunk finanszírozni. Ez a forrás jelenlegi rendkívüli gazdasági helyzetben komoly segítség cégünk számára. A nulla %-os kamattal kapott visszatérítendő támogatás felhasználásával óriási piaci előnyt tudunk elérni, hiszen nagyobb készletet be tudunk vásárolni bizonyos alapanyagokból, továbbértékesítésre szánt készletekből. A piacon lévő termékek mennyisége és ára szinte napi szinten változik, míg a fizetési határidő egyre rövidebb. Így a forgóeszköz nagysága a cég életében kiemelten fontos.      

 

OLDALAK

Bemutatkozás

Minőségpolitika

Projektek

Karrier

Kapcsolat

Adatkezelés

ÁSZF

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Kövess minket a facebookon

#gulyashus

Top