Gulyás János és Társa Kft.

Nyári szalonnasütés

Meleg nyári estéken igazán hangulatos egy családi, vagy baráti összejövetel alkalmával szalonnát sütni, finomakat enni és kibeszélni a hét fáradalmait a tűz körül.

Szalonnasütéséhez biztosan az Ön környezetében is találhatók jó kis tűzrakó helyek, azonban egyre gyakoribb a kényelmesebb, otthonosabb saját kertben történő sütögetés is.

Amennyiben minőségi alapanyagokat, ízletes falatokat szeretne asztalán látni, akkor látogasson el a GulyásHús.hu oldalra, válogasson kedvére a mennyei szalonnák közül, a tökéletes ízhatás biztosítása érdekében. A sütés további hozzávalóiként szerezzünk be friss kenyeret, lilahagymát – az igazi klasszikusokat -, vagy egyéb szezonális, vagy ízlésünknek megfelelő zöldséget, esetleg cukkinit, kaliforniai paprikát, paradicsomot. És már indulhat is a sütögetés!

Tűzrakás

Várjunk türelemmel, a lángoló tízben ne kezdjük sütni az ételt, mert az csak megpörkölődne – és hát ki szeretne egy szénné égett vacsorát? Ügyeljünk rá, hogy soha ne hagyjuk a tüzet őrizetlenül és ha végeztünk, mindig győződjünk meg róla, hogy a tűz teljesen kialudt!

Nyárs

A fém nyársakat szinte bármelyik barkács üzletben, vagy hipermarketben is beszerezhetjük. Ennél tradicionálisabb, gyermekkori emlékeket idéző szalonnasütést átelhetünk úgy is, ha faágakból faragunk magunknak, vagy akár a csapat többi tagjának is.

Irdaljuk be a szalonnánkat, tűzzük a nyársra a hagymával, zöldségekkel együtt, és lassan a parázs fölött egyik oldaláról a másikra forgatva süssük aranybarnára.

Friss kenyérrel és egy jól behűtött hideg sörrel fogyasszuk egészséggel!

Kerülje el a tömeget és a sorbanállást, vásároljon online, kényelmesen a GulyásHús.hu oldalon található termékekből, hogy mihamarabb élvezhesse a házias ízeket!
Amennyiben elsők között szeretne értesülni cikkeinkről és megismerni új recepteket, ízvilágokat, ne habozzon; iratkozzon fel hírlevelünkre, még ma!

certop ISO22000

Vásárlói vélemények

Nézzen bele cikkeinkbe

Gulyáshús Magazin

A felgyői vágóhíd magazinjában elsősorban receptötletekről és konyhai praktikákról írunk érdekes és hasznos cikkeket, amivel könnyebbé tesszük a konyhai készülődést.

Gulyáshús blog