Komplex technológia kidolgozása kendermag fehérje és olaj tartalmú magas biológiai értékű funkcionális sertéshús termékcsalád prototípus előállítására
A projekt címe: Komplex technológia kidolgozása kendermag fehérje és olaj tartalmú magas biológiai értékű funkcionális sertéshús termékcsalád prototípus előállítására
Támogatás összege: 289 740 000 Ft
A projekt összköltsége: 526 800 000
A projekt megvalósításának kezdete: 2019.01.01.
A projekt befejezésének időpontja: 2021.03.31.
A projekt keretében tervezett K+F+I tevékenységet nem csak feladatnak, hanem küldetésnek is tekintjük. A kendermag készítmények segítségével magas biológiai értékű termékek gyártása történhet cégünknél, amely hozzájárul a fogyasztók egészségének javításához és kiváltja a húsipari készítményekből az egészségre ártalmas egyéb növényi adalékokat. Az elért eredményekről, illetve a kidolgozott módszerekről a projekt teljes időtartama alatt folyamatosan tájékoztatjuk a közvéleményt, illetve a szakmai partnereinket.
A fejlesztési eredményeket folyamatos laboratóriumi vizsgálatokkal támasztjuk alá, az eredmények tudományos kontrollja érdekében.
OLDALAK
Bemutatkozás
Minőségpolitika
Projektek
Karrier
Kapcsolat
Adatkezelés
ÁSZF
ELÉRHETŐSÉGEK