🇭🇺 MAGYAR  -  🇬🇧  ENGLISH

TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALAT

Fő feladatunk a piac kiszolgálása, vevő kör megelégedettség felmérése, megtartása, termékskála bővítése, állandó fejlesztés, gépesítés. Igényükre a magyar ízek, hagyományos magyar folklór termékek megőrzése régi recepttúrák szerint.
Családi vállalkozásból hagyományőrzés

A főépület, szélmalom 1886-ban épült meg. Ezek falak közt és kibővítve helyezkedik el a húsüzem. 1993-ban kezdte meg innovációs fejlesztését mint vágóhíd és húsüzem. Jelenleg ISO 22000:2005 HACCP rendszer tanúsítvány mellett gyártjuk termékeinket. Kulináris termékek gyártása manufaktúra szerint. A magyar tulajdonú vállalat, amely ma az egyik legmeghatározóbb húsipari szereplő a piacon.

Saját vágóhíddal és saját csomagolóüzemmel rendelkezünk. Az elmúlt években 10.500 db sertést vágtunk le és dolgoztunk fel, átlagosan naponta a vágóhíd 100 sertés feldolgozását végzi, de ez a szám folyamatosan emelkedik. Elkötelezettek vagyunk a minőségi termékek készítése mellett, a legmodernebb technikai eszközök mellett folyamatosan fejlesztjük üzemünket. 


 

25 féle saját termék

Jelenleg 17 féle különböző füstölt kolbászt, többféle sonkát, csülköt, tarját, májast, szalámit és pecsenyekészítményeket, füstölt-főtt-felezett császárt, valamint 8 féle szalonnát állítunk elő. Kiváló minőségű késztermékeinket, a felvágottakat, sonkákat modern szeletelő és vákum, valamint védőgázos csomagoló soron készítjük a kereskedelmi partnereink számára. Portfóliónk fontos elemei a régi receptúrák alapján előállított magyar ízek, a hagyományos magyar folklór termékek.


Széles körben a piacon

Sikeresen működik webáruházunk, amivel a lakossági fogyasztóinkat látjuk el friss húsárukkal, egész vagy darabolt, illetve pácolt formákban, de szállítunk bőrös félsertéseket is, amelyek további bontást igényelnek. Megelégedett partnereink között széles körben szerepelnek komplex intézmények az állami szektorból, és egyre több a kiskereskedelmi egységben is megjelenünk hamisítatlan, minőségi magyar húsainkkal, hústermékeinkkel.

OLDALAK

Bemutatkozás

Minőségpolitika

Projektek

Karrier

Kapcsolat

Adatkezelés

ÁSZF

ELÉRHETŐSÉGEK

Kövess minket a facebookon

#gulyashus

Top