🇭🇺 MAGYAR  -  🇬🇧  ENGLISH

MAGAS MINŐSÉG és HAGYOMÁNY

A Gulyás János és Társa Kft. a prémium minőségre törekszik, megtartva a hagyományos magyar ízvilágot és megfelelve a kor követelményeinek.

Magas minőségi követelmények

Az ISO 22000:2005 olyan élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerrel szemben támasztott követelményeket határoz meg, amely összekapcsolja a következő általánosan elfogadott, az élelmiszer-biztonságot biztosító kulcselemeket az élelmiszerlánc mentén egészen a végső fogyasztásig:

  1. ) kölcsönös kapcsolattartás;
  2. ) rendszerirányítás;
  3. ) előfeltételi (prerekvizit) programok (PRP-k);
  4. ) HACCP-alapelvek.

Az élelmiszerlánc mentén a folyamatos kapcsolattartás nélkülözhetetlen annak biztosításához, hogy

  • valamennyi élelmiszer-biztonsági veszély azonosítása és
  • megfelelő szabályozása az élelmiszerlánc minden egyes szakaszában megtörténjen.

Ez magában foglalja a szervezet kapcsolattartását az élelmiszerláncban előtte lévő és utána következő szervezettel.

Az azonosított veszélyek és szabályozó intézkedések ismertetése a

  • vevőkkel és a
  • (be)szállítókkal

segíteni fog a vevői és a (be)szállítói követelmények tisztázásában (például ezeknek a követelményeknek a megvalósíthatóságát és szükségességét, továbbá a végtermékre gyakorolt hatását illetően).

A legeredményesebb élelmiszer-biztonsági rendszerek

  • létrehozását,
  • működtetését és
  • aktualizálását, fejlesztését

a szervezet irányítási rendszerének keretében végzik, és

  • azt beépítik a szervezet átfogó irányítási tevékenységébe.

Ez maximális előnyt biztosít a szervezet és az érdekelt felek számára egyaránt.

 

A gyártó HU-száma: HU 586 EK
A gyártó neve: Gulyás János és Társa Kft.
A gyártó címe: 6645 Felgyő,II.Kerület 80.

OLDALAK

Bemutatkozás

Minőségpolitika

Projektek

Karrier

Kapcsolat

Adatkezelés

ÁSZF

ELÉRHETŐSÉGEK

Kövess minket a facebookon

#gulyashus

Top