GINOP-8.3.5-18/B pályázat

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram  

GINOP-8.3.5-18/B pályázat

Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram 

A Projekt címe:
„GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram”

A Projekt azonosító száma:
H-EKTG2/096315/2021/320591/001

A Projekt összköltség:
80 000 000 Ft (visszatérítendő támogatás)

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja:
2022.06.30. 

Családunkban több generáció óta élő hagyomány a húsféleségek gyártása. A több évtizedes szakmai tapasztalatra alapozva 1997-ben alapítottuk cégünket és kezdtük el tevékenységünket vágóhídként és húsüzemként. A szisztematikus, lépésről-lépésre történő fejlesztés eredményeként 2016-ban már meghaladtuk az 1 milliárd forintos forgalmat, amit azóta is folyamatosan növeltünk. Most már stabilan az 1,5 milliárd forint körülő árbevétel-szintnél vagyunk. Jelenleg ISO 22000:2005 HACCP minőségbiztosítási rendszert működtetünk és ezen standardok alapján gyártjuk a házias ízvilágú húsipari készítményeinket.


A korona vírus első hullámában főként az alapanyagbeszerzés, az elszabadult alapanyagárak, a teljesen kiszámíthatatlanná vált megrendelésállomány okozott rendkívüli helyzetet, most viszont az ún. harmadik hullámban a kollégák megtartása, az egészségük megőrzése és az ebből adódó ad hoc működés jelenti a legnagyobb kihívást.

A pályázati forrást elsődlegesen alapanyagok finanszírozására szeretnénk fordítani. A koronavírus járvány hatására az élősertés árak óriási mértékben növekedtek, a szállítói piacot hektikusság jellemzi. A vevői igények is teljesen kiszámíthatatlanná váltak. A kamat mentes hitel likviditásunkban könnyebbséget jelent, hiszen az alap- és segédanyagokra fordítható többletforrással sokkal kiegyenlítettebbé tudjuk tenni működésünket.

A járványhelyzet és az „home office működés” hatására beindítottunk egy webáruházat, amely egyre jobban üzemel. Itt a saját gyártású termékeken túl szeretnénk tartósélelmiszereket, fűszereket, nehézélelmiszereket is a portfólióba emelni, azonban ezeket az áruféleségeket be kell tárolni, ami szintén likvid tőkét köt le. A hitelből ezt a forrást meg tudjuk teremteni, ami újabb megrendeléseket és vevőkört hoz, ami további árbevételt jelent cégünknek.

 

OLDALAK

Bemutatkozás

Minőségpolitika

Projektek

Karrier

Kapcsolat

Adatkezelés

ÁSZF

 

ELÉRHETŐSÉGEK

Kövess minket a facebookon

#gulyashus

Top